Afgelopen dinsdag vond in Grand Hotel Karel V het FC Utrecht Business Diner plaats. Het diner – jaarlijks georganiseerd in samenwerking met businesspartner Rabobank Utrecht – kon ook dit keer rekenen op veel animo. Liefst 140 Business club leden vanuit de Business Lounge en de skyboxen schreven zich in voor dit exclusieve diner, waarbij ook de volledige directie en technische staf van de club uit de Domstad aanwezig was.

De Business club leden werden ontvangen met een glas champagne in de stijlvolle Maria van Hongarijezaal. Hier heette Leo Hollman (Directeur Karel V) iedereen welkom en nam hij het gezelschap mee in de lange historie van dit veertiende-eeuwse klooster in hartje Utrecht.

Hierna werd plaatsgenomen in het restaurant waar oud-speler en ambassadeur van FC Utrecht Gert Kruys de avond opende samen met Pieter Leyssius (Directeur grootzakelijk Rabobank Utrecht) en Martijn Standaart (Commercieel Directeur FC Utrecht). ‘Bijzonder om een gezelschap van deze grote welkom te mogen heten bij dit event dat wij samen met Rabobank Utrecht organiseren’, aldus Kruys. ‘Dit laat zien dat FC Utrecht leeft en onze Business Club bruist!’

Business Club leden genoten vervolgens van een hoogstaand driegangenmenu met bijpassende wijnen. Tussen de gangen door interviewde Kruys FC Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong en de voltallige technische over hun eerste maanden aan het roer bij de club

Frans van Seumeren nam de Business Club leden mee in de tien enerverende jaren waarin hij grootaandeelhouder van de club is. De avond werd afgesloten door voorzitter van de Raad van Commissarissen Paul Verhoeff die vertelde over het heden en de toekomst van de FC.

‘Het was een fantastische avond met een geweldige opkomst’, aldus Martijn Standaart. ‘Er was veel  mogelijkheid om uitgebreid te netwerken en we hebben de Business club leden ook een inkijkje kunnen geven in de koers die wij momenteel varen met de club.’