De beloftenploeg van FC Utrecht speelt vanavond (maandag) een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. In Stadion Galgenwaard jagen de Utrechtse talenten vanaf 20.00 uur op de tweede overwinning op rij.

Een week geleden zorgde Jong FC Utrecht voor een stunt in Stadion Galgenwaard, waar het Jong Ajax met 2-1 versloeg. De koploper van de Jupiler League was niet opgewassen tegen de Utrechters, die goed voetbal speelden en zichzelf deze keer niet vergaten te belonen. Doelpunten van Patrick Joosten en Sylla Sow leverden de zege op voor de ploeg van trainer/coach Robin Pronk.

‘Dit moeten we weer laten zien’
“Als ik zie hoe we spelen: fantastisch”, vertelde oefenmeester Pronk na afloop van de zege op Jong Ajax. “We moeten constant worden. Volgende week, als FC Den Bosch op bezoek komt, moeten we weer dit niveau laten zien”, vertelde hij bovendien.

Bosschenaren mikken op play-offs
FC Den Bosch draait dit seizoen mee in de middenmoot van de Jupiler League en dat houdt, op tweederde van de jaargang, in dat de Bosschenaren nog volop in de race zijn voor deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Bij de Brabanders is Niek Vossebelt, nochtans een speler die nooit echt te boek stond als een goalgetter, de clubtopscorer. De ervaren speler vond al twaalf keer het net dit seizoen. De meest scorende aanvaller in de selectie van Wil Boessen is Sven Blummel, wiens doelpuntenteller op tien staat.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong FC Utrecht - FC Den Bosch begint vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur. Tickets voor het Jupiler League-duel zijn via INTERNET verkrijgbaar en vanaf 19.00 uur in de FC Utrecht Fanshop. Je hebt een FC Utrecht (Seizoen)Clubkaart nodig om tickets te kunnen aanschaffen. Ben je vanavond niet van de partij, maar wil je wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan het live wedstrijdverslag dat door FC Utrecht via Twitter wordt uitgebracht.