De Eredivisiepartij sc Heerenveen - FC Utrecht wordt zaterdag geleid door Bas Nijhuis. In het Abe Lenstra Stadion krijgt de arbiter assistentie van Rob van de Ven en Hessel Steegstra. In Friesland is Clay Ruperti van de partij als vierde official.

De wedstrijd in Heerenveen begint zaterdag om 20.45 uur. Tickets voor het uitvak zijn, mede dankzij de door een Supporters Vereniging FC Utrecht in samenwerking met FC Utrecht georganiseerde actie, bijzonder in trek bij de Twaalfde Man van de Domstedelingen.

De Jupiler League-wedstrijd van vrijdag tussen FC Eindhoven en Jong FC Utrecht staat onder leiding van Freek van Herk. In het Jan Louwers Stadion zijn Martijn Beijer en Rob Langeland de assistent-arbiters van dienst en is Alex Bos de vierde official. Het duel begint aan de Aalsterweg om 20.00 uur.