De FC Utrecht-voetballers Yassin Ayoub en Zakaria Labyad zijn opgeroepen voor het nationale team van Marokko. De ploeg van bondscoach Hervé Renard, die komende zomer deelneemt aan het WK, speelt tijdens de komende interlandperiode tegen Servië en Oezbekistan.

Het duel met Servië wordt gespeeld op vrijdag 23 maart in het Olympisch Stadion in Turijn, Italië. Het treffen met de Oezbeken staat gepland voor dinsdag 27 maart in het Mohammed V Stadion in Casablanca.

Voor de Marokkaanse ploeg gelden de oefenpartijen tegen Servië en Oezbekistan als belangrijke meetmomenten in de aanloop naar het WK, dat komende zomer in Rusland wordt gespeeld. De Leeuwen van de Atlas treffen in de poulefase van het belangrijkste toernooi ter wereld respectievelijk Spanje, Portugal en Iran.

De selectie van Marokko:
Doelmannen: Munir Mohamedi (Numancia, Spanje), Yassine Bounou (Girona, Spanje), Reda Tagnaouti (IRT).
Verdedigers: Mehdi Benatia (Juventus, Italië), Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers, Engeland), Badr Banoun (RCA), Manuel Da Costa (Istanbul Basaksehirspor, Turkije), Nabil Dirar (Fenerbahce, Turkije), Achraf Hakimi (Real Madrid, Spanje), Hamza Mendyl (LOSC Lille, Frankrijk), Oualid El Hajjam (Amiens SC, Frankrijk).
Middenvelders: Karim El Ahmadi (Feyenoord), Younes Belhanda (Galatasaray, Turkije), Mbark Boussoufa (Al Jazira, Verenigde Arabische Emiraten), Hakim Ziyech (Ajax), Faycal Fajr (Getafe, Spanje), Youssef Aitbenasser (Caen, Frankrijk), Yassin Ayoub (FC Utrecht), Zakaria Labyad (FC Utrecht), Sofyan Amrabat (Feyenoord).
Aanvallers: Nordin Amrabat (Leganes, Spanje), Sofiane Boufal (Southampton, Engeland), Amine Harit (Schalke 04, Duitsland), Khalid Boutaib (Malatyaspor, Turkije), Ayoub El Kaabi (RSB), Walid Azaro (Al Ahly, Egypte), Aziz Bouhaddouz (Sankt Pauli, Duitsland), Yacine Bammou (FC Nantes, Frankrijk).