Tientallen video’s publiceerde FC Utrecht ook afgelopen maand weer op YouTube. FCUtrecht.nl zet de 5 best bekeken items van de voorbije weken op een rij.

Niet alleen de meeste views, ook verreweg de meeste kijktijd. Kortom: een schot in de roos, dat was dit in Spanje gemaakte item:
Het was hét gespreksonderwerp tijdens de laatste week van de maand, althans, voor velen: het nieuwe veld van Stadion Galgenwaard. Ook op YouTube eisten de graszoden veel aandacht op: 
Op nummer 3 in deze top 5 qua aantal views en de nummer 1 van afgelopen maand als wordt gekeken naar ‘vind ik leuks’: deze unieke kijk achter de schermen van het FC Utrecht-trainingskamp in Spanje: 
Opnieuw een hoge notering voor een item dat een uniek inzicht biedt. De samenvatting van de oefenpartij FC Utrecht – NAC Breda, die zonder toeschouwers werd gespeeld, wilden veel mensen graag zien: 
De derde samenvatting in de top 5 van meest bekeken YouTube-clips van de maand januari en bovendien het derde tijdens het trainingskamp in Spanje gemaakte item dat in deze hitlijst te zien is: