De multifunctionele Sylla Sow heeft zijn krabbel gezet onder een nieuwe FC Utrecht-overeenkomst. Dat contract, dat vanmiddag werd ondertekend in het bijzijn van Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht, zorgt ervoor dat de 21-jarige voetballer tot medio 2020 aan de FC uit de Domstad is verbonden.

In de zomer van 2015 verruilde Sow NEC voor FC Utrecht en sindsdien speelde de aanvallend ingestelde middenvelder meer dan 50 Jupiler League-wedstrijden voor de Domstedelingen. Op het één na hoogste niveau van Nederland vond Sow inmiddels 13 keer het net.

“We zijn te spreken over de ontwikkeling die Sylla sinds zijn komst naar FC Utrecht heeft doorgemaakt”, zegt Zuidam. “Inmiddels behoort hij tot de dragende spelers van Jong FC Utrecht. We zijn van mening dat er nog rek zit in de ontwikkeling van Sylla en zijn er dan ook blij mee dat we zijn aflopende contract met twee jaar hebben verlengd.”