Stan Wassenaar, aanvallende middenvelder, is door Peter van der Veen opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 15. De talenten van Oranje nemen het twee keer op tegen de leeftijdsgenoten van Italië. Deze dubbele interland zal op 15 februari en 17 februari worden afgelegd in het Midden-Europese land.
 
De volledige selectie van Oranje onder 15:
Killian Nikiema (ADO Den Haag), Solomon Bonnah, Eja Dakriet, Marijn Dijkstra, Dani van de Heuvel, Dillon Hoogewerf, Chesron Oostwoud, Diferdio Misidjan, Youri Regeer, Devyne Rensch, Naci Unuvar, Gibson Yah (Ajax), Jens Guiting (Almere City FC), Malcolm Ebiowei (Arsenal), Yusuf Barasi, Kian Fitz-Jim, Rio Hillen, Fedde de Jong, Loek Postma (AZ), Xavi Simons (FC Barcelona), Youri Baas (Excelsior), Guilliany Lorenzo Ben-David Dos Santos, Salah Oulad M’Hand, Denzel Owusu, Sam Pak (Feyenoord), Noah Ohio (Manchester City), Awale Ismali Mahamed, Luuk Wensink (NAC Breda), Guus Gertsen (NEC Nijmegen), Samir Lagsir (PEC Zwolle), Dylan Hopman, Jasper Huijzer, Nawaaz Landfeld, Aron van Lare (PSV), Jeremy Udenhout, Farouq Limouri (Sparta Rotterdam), Stan Wassenaar (FC Utrecht), Nigel van Haveren (Vitesse), Naim Matoug (VVV-Venlo), Kemo Soumaholo (Waasland/Beveren).