Op zaterdag 17 maart speelt FC Utrecht in het Abe Lenstra stadion tegen sc Heerenveen. Voorafgaand aan dit duel speelt het Business Club team van FC Utrecht op Skoatterwâld, het trainingscomplex van de Friezen, tegen het Business club team van sc Heerenveen. Het FC Utrecht Business Club team zal deze avond onder leiding staan van niemand minder dan Hans van Breukelen. Na afloop van de wedstrijd wordt er koers gezet richting het Abe Lenstra stadion. Vervoer is deze dag op eigen gelegenheid.
 
Het programma voor zaterdag 17 maart ziet er als volgt uit:
 
16.45 uur         Ontvangst met koffie/thee in de kantine op Trainingscomplex Skoatterwâld
17.30 uur         Aftrap Business Club voetbal
18.30 uur         Einde wedstrijd – douchen/omkleden, vertrek naar Abe Lenstra stadion
19.00 uur         Ontvangst Abe Lenstra stadion, Oosters buffet
20.45 uur         Start wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht

Onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie van FC Utrecht Business? Ben er dan snel bij! Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar in onze selectie. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe hoger u op de selectielijst komt te staan. Per sponsor kan in eerste instantie één persoon zich opgeven. 
 
Deelname aan bovenstaand programma is kosteloos voor leden van FC Utrecht Business. Wilt u als sponsor op 17 maart schitteren in het tenue van de FC? Stuur dan een e-mail met uw gegevens en uw bedrijfsnaam naar jasper.jacobs@fcutrechtbusiness.nl.
 
sc Heerenveen – FC Utrecht bezoeken?
Wilt u niet deelnemen aan het Business Club voetbal maar wel de wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht bezoeken dan is dat ook mogelijk.
Een kaart voor de hoofdtribune met toegang tot de Business ruimte en Oosters buffet kost € 120,- Ex. BTW (hierbij is een parkeerkaart inbegrepen). Drankjes zijn tegen betaling beschikbaar.
Interesse in kaarten? Mail dan naar jasper.jacobs@fcutrechtbusiness.nl