Grootaandeelhouder Frans van Seumeren opende afgelopen zondag de Real Estate & Building Lounge in Stadion Galgenwaard. De voormalige Vast & Goed Lounge kreeg een re-styling en is daarmee weer een skybox van de buitencategorie.

Ruim 60 Business leden en genodigden verzamelden zich voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – FC Twente voor deze feestelijke aangelegenheid. Aandachtig luisterden zij naar de speech van Van Seumeren, waarin hij bedrijven opriep om zich aan te sluiten bij deze vernieuwde lounge.

De Real Estate & Building Lounge is een themaskybox op de vijfde verdieping van Stadion Galgenwaard. Zoals de naam doet vermoeden herbergt deze skybox regionale en nationale bedrijven uit de vastgoedbranche. De gastheren Frans Heideman en Flip Kerkhoven zijn beiden iconen in de (Utrechtse) vastgoedwereld en gastheer Willem Hoefakker (voormalig directeur Mandemakers Groep) heeft zijn sporen verdiend binnen de retail- en interieurwereld. Zij zorgen ervoor dat bedrijven zich snel thuis voelen in de Lounge. De Real Estate & Building Lounge was de eerste themaskybox in het Nederlandse voetbal en herbergt tal van banken, makelaars, projectontwikkelaars, aannemers en beleggers.

Martijn Standaart, Commercieel Directeur FC Utrecht: “De voormalige Vast & Goed Lounge kent een roemrijk verleden. Het was tijd, ook nu de crisis in de bouwwereld grotendeels voorbij is, om deze lounge een opfrisbeurt te geven. Hiermee zijn we klaar voor de komende seizoenen.”

Heeft u interesse in seats in de Real Estate & Building Lounge? Neem dan contact op met René Vermeend, Sales Manager bij FC Utrecht Business via rené.vermeend@fcutrecht.nl of 06-55742740.