Talentvolle voetballers opgelet: de inschrijving voor de FC Utrecht Talentenmiddag is geopend! Voetbaltalenten die zijn geboren tussen 1 januari 2006 en 31 december 2011 kunnen bij FC Utrecht hun skills laten zien op woensdag 14 maart. Die dag is het te doen van 14.30 tot 16.45 uur.

Op Sportcomplex Zoudenbalch worden ingeschreven talenten op woensdag 14 maart vanaf 14.30 uur ontvangen. De training begint om 15.15 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Bij de training zijn natuurlijk naast de jeugdtrainers van FC Utrecht ook jeugdscouts aanwezig.

Word jij de nieuwe Giovanni Troupée, Yassin Ayoub of Gyrano Kerk? Inschrijven kan via DIT formulier en uiterlijk tot en met donderdag 8 maart. Maar let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en voor het deelnemersveld geldt: vol is vol!

Heb jij je ingeschreven voor de FC Utrecht Talentenmiddag van woensdag 14 maart, dan ontvang je twee dagen voor de Talentendag nog een informatie- en herinneringsmail. Neem voor meer informatie contact op met Paul Voois via DIT e-mailadres.