FC Utrecht O9 is uitgeroepen tot Team van de Maand januari/ februari. Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht over de uitverkiezing van de selectie van trainer/ coach Jack Bijsterveld:
 
“Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd”, aldus Lee.
 
“FC Utrecht O9 speelt dit seizoen Twin Games. Hoe moeilijk de situaties in de kleine ruimte soms ook zijn, de spelers blijven in relatie tot onze spelintenties continu de voetballende oplossing en de genoemde intenties zoeken. Plezier en ontwikkeling staan hierbij voorop! Deze zaken hebben we in de afgelopen maanden veelvuldig bij dit team teruggezien. Het team draait dan ook goed mee in de competitie en liet ook afgelopen zaterdag tegen een goede tegenstander Feyenoord een uitstekend niveau zien. Dat maakt die ploeg tot een meer dan verdiende winnaar van de uitverkiezing Team van de Maand.”
 
Een foto van het betreffende team, voorzien van een bijschrift, heeft een plaats gekregen in de catacomben van Sportcomplex Zoudenbalch en in De Hattrick.