Voor één dag dé Eindbaas worden van FC Utrecht? Ook in 2018 kan dat! FC Utrecht en Tele2 zijn samen de zoektocht naar een nieuwe Eindbaas gestart. Wil jij voor één dag de touwtjes overnemen van Frans van Seumeren? Lijkt het jou mooi om op zondag 8 april bij de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag jouw bedrijfsnaam te zien op het wedstrijdshirt van de FC, jouw reclame-uitingen op de LED-boarding te plaatsen, een eigen skybox te hebben én te worden opgehaald met de spelersbus van FC Utrecht op de wedstrijddag? Pak deze unieke kans!

“Nadat ik vorig jaar voor één dag de scepter liet zwaaien door Jos Maree van de firma Jos-Tech, ben ik nu opnieuw op zoek naar iemand die voor één dag de eindbaas van FC Utrecht wil zijn”, zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren. “Tele2 en ik gunnen dat iedere ondernemer, die ambitie heeft en elke dag keihard werkt. Heb jij lef en ambitie om eindbaas van FC Utrecht te worden? Dan kijk ik uit naar een ontmoeting met jou!”

De nieuwe Tele2 eindbaas voor een dag:
*Gaat sparren met topondernemer en grootaandeelhouder van FC Utrecht Frans van Seumeren;
*Komt op het shirt van FC Utrecht;
*Komt op de boarding rond het veld;
*Krijgt zijn eigen skybox in Stadion Galgenwaard;
*Wordt vervoerd met de spelersbus van FC Utrecht.

Pak je kans en geef je op!
Ondernemen is kansen pakken. Wil jij ook sparren met Van Seumeren over ondernemerschap, op plekken in het stadion komen die voor anderen verborgen blijven en profiteren van geweldige promotiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Geef je dan nu gratis op!