Het scoutingsteam van FC Utrecht is versterkt met Erik Tammer. De 48-jarige Utrechtse ex-prof gaat per direct in zijn nieuwe functie aan de slag.

Tammer speelde in Nederland voor Ajax, AZ, Excelsior, sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam, SC Cambuur en ADO Den Haag en de spits van weleer kwam in Portugal uit voor Belenenses. Na zijn loopbaan als profvoetballer deed de geboren Utrechter onder meer ervaring op als scout bij sc Heerenveen en NEC.

“Dat we Erik Tammer per direct aan het scoutingsteam hebben toegevoegd, stemt mij tevreden. Erik is betrouwbaar, heeft een goed netwerk opgebouwd en heeft een goede kijk op het voetbal”, vertelt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Met Erik voegen we iets extra’s toe aan het scoutingsteam.”

Tammer heeft zich tot het einde van dit seizoen aan FC Utrecht verbonden, met de wederzijdse intentie langdurig te gaan samenwerken.