Doelman Fabian de Keijzer van FC Utrecht is opgeroepen voor Oranje Onder 19, dat komende week een tweedaags trainingskamp belegt in Zeist. Bondscoach Maarten Stekelenburg nodigde in totaal 28 talenten uit voor de trainingen op maandag 5 en dinsdag 6 maart.

De selectie van Oranje Onder 19 voor de tweedaagse stage in Zeist:
Mitchell Bakker (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Boy Kemper (Ajax), Noa Lang (Ajax), Ché Nunnely (Ajax), Jelle Duin (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Owen Wijndal (AZ), Lars Kramer (FC Groningen), Tom van de Looi (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Niek Hoogveld (NEC), Ferdi Kadioglu (NEC), Zakaria Aboukhlal (PSV), Cody Gakpo (PSV), Mike van de Meulenhof (PSV), Justin Lonwijk (PSV), Donyell Malen (PSV), Armando Obispo (PSV), Joel Piroe (PSV), Jordan Teze (PSV), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Kik Pierie (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam).