FC Utrecht Business is goed uit de winterstop gekomen. Liefst 21 bedrijven maakten gebruik van de halve seizoenkaartactie van de club en zijn daarmee verzekerd van een Business Seat in Stadion Galgenwaard gedurende de tweede seizoenshelft. De Business Club van FC Utrecht blijft daarmee doorgroeien!
 
René Vermeend (salesmanager FC Utrecht Business) over de succesvolle winterstop: ‘We hebben onze hospitality-concepten aan het begin van dit seizoen veranderd. Onze huidige Business Club leden zijn hier erg enthousiast over en dit enthousiasme slaat over op bedrijven die nog geen sponsor zijn en een thuiswedstrijd van FC Utrecht bezoeken. Samen met een groep ambassadeurs, afkomstig vanuit alle hospitality-concepten, zijn wij constant bezig om alles nog beter neer te zetten. Het is mooi om te zien dat dit nu zijn vruchten af begint te werpen!
 
Frank Bouwman, Account Director bij Valtech en in de winterstop ingestapt bij FC Utrecht Business geeft aan waarom zij lid zijn geworden van FC Utrecht Business: ‘Wij zijn als bedrijf in Utrecht gevestigd en vinden het belangrijk om contacten op te doen binnen het Utrechtse bedrijfsleven. FC Utrecht Business biedt hier het ideale podium voor. Ook is het een mooie manier om onze bestaande relaties een unieke belevenis te bieden.’
 
Martijn Standaart (Commercieel Directeur FC Utrecht): ‘Het is goed om te zien dat alle effort die we als Businessteam en ambassadeurs hierin steken effect begint te sorteren. Iedere dag investeren we in de relatie met onze Business Leden en proberen we het een stapje beter te doen. Dat werkt, aangezien we steeds meer nieuwe Business relaties mogen verwelkomen!
 
FC Utrecht heet alle nieuwe Business Club Leden van harte welkom en wenst hen een mooie tweede seizoenshelft toe!
 
Ook interesse om toe te treden tot de Business Club van FC Utrecht? Bezoek dan www.fcutrecht.nl/business voor de zakelijke mogelijkheden of neem contact op met een van de Salesmanagers van FC Utrecht Business:
René Vermeend  - r.vermeend@fcutrecht.nl - 06 55742740
Tommie van Alphen - tommie.vanalphen@fcutrechtbusiness.nl - 06 22392855
Michel Renssen - michel.renssen@fcutrechtbusiness.nl - 06 12831376