Verdediger Christopher Mamengi is door bondscoach Kees van Wonderen toegevoegd aan de selectie van Oranje Onder 17. Gedurende de Algarve Cup 2018 nemen de Nederlandse talenten het op tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland, Portugal en Engeland.

Verdediger Mamengi, uit Amersfoort, tekende zijn eerste profcontract bij FC Utrecht in april 2017. Mamengi zette zijn eerste voetbalstappen bij CJVV in Amersfoort om uiteindelijk in 2014 bij de FC Utrecht Academie te belanden.  
 
De volledige selectie van Oranje onder 17:
Bryan Brobbey, Liam van Gelderen, Jurrien Maduro, Quinten Maduro, Nordin Musampa, Enric Liansana, Daan Reiziger (Ajax), Mees Bakker, Bram Franken, Kenzo Goudmijn (AZ), Manuel Pherai (Borussia Dortmund), Wouter Burger, Ramon Hendriks, Joey Koorevaar, Toshio Lake, Crysencio Summerville (Feyenoord), Mohamed Amine Ihattaren, Mees Kreekels, Shurandy Sambo, Nigel Thomas (PSV), Vincent Schippers, Elayis Tavsan (Sparta Rotterdam), Christopher Mamengi (FC Utrecht), Jack Morauw, Lorenzo van Kleef (ADO Den Haag), Terrence Douglas, Venitchio Sint (Ajax), Marouan Azarkan, Denzel Hall, Splinter de Mooij (Feyenoord), Bart van Rooij (NEC Nijmegen) en Damian Timan (PSV).