Jong FC Utrecht krijgt vanavond bezoek van RKC Waalwijk. De Jupiler League-wedstrijd tegen de Brabanders begint aan de rode zijde van De Westmaat in Bunschoten-Spakenburg om 20.00 uur.

De beloftenploeg van FC Utrecht kreeg het flink voor de kiezen vorige week in Doetinchem. Daar troffen de talenten uit de Domstad een op volle toeren draaiend De Graafschap, dat liefst zeven keer het net vond. De Superboeren zelf hielden met kunst en vliegwerk het doel schoon tegen de onfortuinlijke Utrechters (7-0).

Nasmaak wegspoelen
Het kan niet anders of de manschappen van trainer/coach Robin Pronk zijn er alles aan gelegen de nare nasmaak die ze overhielden aan de trip naar de Achterhoek weg te spoelen. Dat moet dan gebeuren tegen RKC Waalwijk, waar eerder dit seizoen in het Mandemakers Stadion tegen werd gelijkgespeeld (2-2).

Bezoek van de nummer zeventien
Destijds stond bij de geel-blauwen Peter van den Berg nog voor de groep. Die oefenmeester is inmiddels vervangen door Hans de Koning, onder wiens leiding drie van de vier partijen verloren gingen. Vorige week legde RKC Waalwijk het in een Brabants onderonsje in de Lichtstad af tegen FC Eindhoven (3-1). RKC Waalwijk is de nummer zeventien van het klassement.

Live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong FC Utrecht - RKC Waalwijk begint vanavond (vrijdag) om 20.00 uur op De Westmaat. Tickets zijn aan de kassa’s verkrijgbaar vanaf 19.00 uur. Flitsen van de partij komen voorbij in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag. FC Utrecht doet via Twitter vanuit Bunschoten-Spakenburg live verslag van de wedstrijd