FC Utrecht en Tele2 hebben voor de twee weken geleden gelanceerde Eindbaas-actie nu al ruim 150 aanmeldingen ontvangen. Stuk voor stuk van aspirant-Eindbazen die bij FC Utrecht graag eens voor één dag de touwtjes willen overnemen van grootaandeelhouder Frans van Seumeren van FC Utrecht.

‘Lijkt het jou mooi om jouw bedrijfsnaam te zien op het wedstrijdshirt van de FC, jouw reclame-uitingen op de LED-boarding te plaatsen, een eigen skybox te hebben én te worden opgehaald met de spelersbus van FC Utrecht op de wedstrijddag?’, werd gevraagd in het bericht dat als de aftrap van het Eindbaas-initiatief fungeerde. Het antwoord op die vragen is voor velen telkens volmondig ‘JA!’, zo blijkt inmiddels uit de vele aanmeldingen die zijn binnengekomen.

“Nadat ik vorig jaar voor één dag de scepter liet zwaaien door Jos Maree van de firma Jos-Tech, ben ik nu opnieuw op zoek naar iemand die voor één dag de eindbaas van FC Utrecht wil zijn”, zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren. “Tele2 en ik gunnen dat iedere ondernemer, die ambitie heeft en elke dag keihard werkt. Heb jij lef en ambitie om eindbaas van FC Utrecht te worden? Dan kijk ik uit naar een ontmoeting met jou!”

De nieuwe Tele2 eindbaas voor een dag:
*Gaat sparren met topondernemer en grootaandeelhouder van FC Utrecht Frans van Seumeren;
*Komt op het shirt van FC Utrecht;
*Komt op de boarding rond het veld;
*Krijgt zijn eigen skybox in Stadion Galgenwaard;
*Wordt vervoerd met de spelersbus van FC Utrecht.

Pak je kans en geef je op!
Ondernemen is kansen pakken. Wil jij ook sparren met Van Seumeren over ondernemerschap, op plekken in het stadion komen die voor anderen verborgen blijven en profiteren van geweldige promotiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Geef je dan nu gratis op via www.fcutrecht.nl/eindbaas