FC Utrecht wist zich in wat door velen ‘De Topweek’ werd genoemd al twee keer verzekerd van de steun van de Twaalfde Man. Het publiek stond in Stadion Galgenwaard bij de partijen tegen AZ en Feyenoord als één blok achter het team. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren roept op ook zondag, als Ajax op bezoek komt, de ploeg van Jean-Paul de Jong te steunen.
 
“We hebben een prachtige week met z’n allen. Na de 1-1 tegen AZ en de 1-1 tegen Feyenoord leven we nu toe naar de wedstrijd van zondag tegen Ajax. Ajax-thuis, dat is altijd een beladen wedstrijd in Utrecht. Dat is niet erg, dat is juist hartstikke mooi. Tijdens de vorige twee ontmoetingen met Ajax hier in Utrecht heeft het publiek zich gericht op het aanmoedigen van het eigen team en zich onthouden van vervelende, kwetsende leuzen in de richting van de tegenstander en de meegereisde supporters van de tegenstander. Ik kan niet genoeg benadrukken dat we die lijn zondag willen doortrekken. Daarom ook via deze weg de oproep: support zondag de ploeg, steun je cluppie. Laten we er een mooie middag van maken, samen met het team!”