Vanavond verloor Jong FC Utrecht met 1-3 van sc Cambuur. Jong FC Utrecht kreeg de eerste twee doelpunten in twee minuten tijd tegen. FCUtrecht.nl sprak met Robin Pronk na afloop van de partij.

De conclusie van Robin Pronk na de wedstrijd: ‘Teleurstellend’. Hij vervolgt: ‘We verliezen, dat doen we al meerdere weken achter elkaar. Steeds een beetje hetzelfde patroon: we doen wel mee, zeker de tweede helft. Spelen de eerste 20 minuten na rust goed, maar dat is op dit niveau en tegen zulke tegenstanders te weinig. Dat blijkt ook vandaag weer’

De doelpunten vielen snel na elkaar. Robin Pronk verklaart: ‘Het waren goede goals van Cambuur, ze hadden ook al 5 minuten eerder kunnen vallen. Dat is een kwestie van niet goed georganiseerd staan. We konden het niet belopen, worden overlopen. Het is jammer dat na de treffer van Nick direct de 1-3 viel. Daar gaat het mis, dan kan je weer aan de bak.’

Wat hij meeneemt naar de volgende wedstrijd? ‘We hebben een aantal goede aanvallen gehad. Ook een aantal kansen op het einde.’ De wedstrijd van volgende week is tegen de Graafschap, de nummer 9 van de competitie. ‘Dat wordt weer een mooie uitdaging, een zware wedstrijd. Op naar de Vijverberg.’