Niet alleen het vlaggenschip van FC Utrecht speelt vanavond (vrijdag). Ook de beloftenploeg van de Domstedelingen komt in actie. Jong FC Utrecht gaat op bezoek bij FC Oss. De Jupiler League-partij begint om 20.00 uur.

Jong FC Utrecht hervatte de competitie afgelopen week met een thuispartij tegen FC Dordrecht. De Domstedelingen waren bepaald niet de mindere in de partij tegen de Schapenkoppen, maar bleven wel achter met lege handen: 0-2.

Kastje naar de muur
FC Oss maakte eerder deze week indruk door in een inhaalwedstrijd af te rekenen met de torenhoge titelfavoriet NEC. De Nijmeegse ploeg van trainer Pepijn Lijnders werd in Oss van het kastje naar de muur gestuurd: 3-0 voor de Brabanders werd het.

Live op FOX Sports
Flitsen van de wedstrijd FC Oss – Jong FC Utrecht passeren vanavond de revue in het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag. Daarin is uiteraard ook volop aandacht voor de thuiswedstrijd die het eerste elftal speelt tegen AZ.