Middenvelder Matty Willock vertrekt per direct bij FC Utrecht. De 21-jarige Engelsman, die dit seizoen door de Utrechters van Manchester United werd gehuurd, keert terug bij de Mancunians.

Willock kwam namens FC Utrecht in 3 Eredivisiewedstrijden in actie, speelde bovendien mee in 2 KNVB Bekerduels en voetbalde 6 keer met Jong FC Utrecht in de Jupiler League.

“Het is voor Matty in deze fase van zijn loopbaan belangrijk om structureel aan spelen toe te komen. Bij FC Utrecht zijn voor hem de kansen op speeltijd, vanwege de concurrentie in de selectie, niet gegarandeerd”, aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. “Matty heeft ons aangegeven om in overleg met Manchester United de mogelijkheden te willen bekijken om elders meer speelminuten op te doen, en dat respecteren wij. We bedanken Matty voor zijn inzet en wensen hem veel succes toe in het verdere vervolg van zijn loopbaan.”