FC Utrecht-talent Christopher Mamengi behoort tot een 23-koppige Oranje Onder 17-selectie die is geformeerd voor een trainingsstage. De talenten verzamelen zich op maandag 29 januari in Zeist en trainen daar die dag, en de dag erna.

De selectie van Oranje Onder 17 voor de tweedaagse trainingsstage:
Bryan Brobbey (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Jurrien Maduro (Ajax), Quinten Maduro (Ajax), Nordin Musampa (Ajax), Enric Llansana (Ajax), Daan Reiziger (Ajax), Mees Bakker (AZ), Bram Franken (AZ), Kenzo Goudmijn (AZ), Manuel Pherai (Borussia Dortmund, Duitsland), Wouter Burger (Feyenoord), Ramon Hendriks (Feyenoord), Joey Koorevaar (Feyenoord), Toshio Lake (Feyenoord), Crysencio Summerville (Feyenoord), Arjen van der Heide (sc Heerenveen), Bart van Rooij (NEC), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Mees Kreekels (PSV), Shurandy Sambo (PSV), Nigel Thomas (PSV), Christopher Mamengi (FC Utrecht)