De selectie van FC Utrecht is vandaag vertrokken voor een winters trainingskamp in Spanje. La Manga Club is de komende dagen de thuisbasis van de Domstedelingen. Hier wordt de selectie door middel van verschillende trainingen en twee wedstrijden klaargestoomd voor de tweede seizoenshelft.

De manschappen van Jean-Paul de Jong verruilden na een vlucht van 2,5 uur de regen van Nederland voor het aangename weer in Spanje. Hier staan, naast de trainingen, twee wedstrijden op het programma. Op zondag 7 januari spart FC Utrecht vanaf 16:00 uur met het Duitse FC Wurzburger Kickers. De tweede oefenpartij is tegen RSC Anderlecht op woensdag 10 januari om 16:00 uur. Op donderdag 11 januari keert het gezelschap weer terug naar Nederlandse bodem.

Via de social media kanalen van FC Utrecht houden we iedereen op de hoogte van de verrichtingen op het trainingskamp in Spanje. Daarnaast plaatsen we iedere dag een video-update op onze website.