FC Utrecht en De Kroon Schoonmaak hebben de samenwerking verdiept. De Kroon Schoonmaak gaat zich ontfermen over de schoonmaak van de tribunes in Stadion Galgenwaard en specialistische reiniging. Daarnaast worden de bestaande hospitality en exposure afspraken uitgebreid op wedstrijddagen.

Een vertrouwd Utrechts gezicht
De Kroon Schoonmaak is geen onbekende van FC Utrecht. Director of Sales bij FC Utrecht Business, Dönüs Coban, vindt het een goede zaak dat een vertrouwd Utrechts gezicht de opdracht gaat uitvoeren. “Het is niet meer dan logisch dat wij een grote naam in de facilitaire dienstverlener met goede referenties, die bovendien al jarenlang lid is van onze business club deze opdracht rondom specialistische reiniging gunnen.“

Familiebedrijf & een familieclub
Brenda de Kroon, sales manager bij De Kroon facilitaire diensten is blij dat de warme banden met FC Utrecht versterkt worden door deze mooie samenwerking. “De Kroon is een écht familiebedrijf en voor ons voelt FC Utrecht als een échte familieclub aan, waar wij ons thuis voelen. Wij zijn al tientallen jaren lid van de business club van FC Utrecht en nemen boarding af. Het is mooi om te zien dat de samenwerking op een natuurlijke manier tot stand is gekomen.”

Over De Kroon
Gediplomeerd schilder Kees de Kroon Senior stond aan de basis van wat nu De Kroon Groep heet. Begin 1940 leende hij een handkar, kocht wat emmers, sponzen en zemen en begon hij als glazenwasser. Door in te spelen op de toenemende vraag naar technische ondersteuning bij bedrijven en particulieren aan huis, groeide het eenmanszaakje al snel uit tot een bloeiende onderneming op het terrein van facilitaire diensten: schoonmaak, catering, beveiliging en groenvoorziening. Inmiddels draait De Kroon met haar medewerkers al ruim 75 jaar op volle toeren. Kijk hier voor meer informatie.