FCU speelde vandaag in een combinatie elftal van O15/O16 en O17 spelers. In de eerste helft ging het spel op en neer.
Dit resulteerde in veel omschakelmomenten, maar FCU wist hier geen kansen uit te creëren omdat de eindpass niet nauwkeurig was. De ruststand was dan ook 0-0.

De 2e helft lag het initiatief bij ADO Den Haag dat beter en feller uit de kleedkamer kwam. Door een persoonlijke fout in de opbouw komt ADO op voorsprong. FCU gaat  vervolgens opportunistischer spelen en komt 10 mininuten voor tijd door een mooie goal van notabene een O15 speler op 1:1. Vlak voor tijd krijgt FCU een penalty tegen en verliest hierdoor de wedstrijd met 2-1. De spelers hebben vandaag wel inzet getoond.  Dit was alleen niet genoeg om een resultaat mee te nemen naar huis. Volgende week staat er wederom een mooie wedstrijd op het programma. Dan ontvangen wij Ajax.