Een primeur in Stadion Galgenwaard: de gedragen en gesigneerde FC Utrecht wedstrijdshirts van vanavond worden geveild via Matchwornshirts.com. Doe mee en steun de projecten van Oprecht Utrecht!
 
Bij de aftrap start de veiling. MatchWornShirt veilt alle shirts van de FC Utrecht spelers die speelminuten hebben gemaakt. Als drie maal wordt gewisseld, worden veertien shirts geveild. Na afloop van de wedstrijd worden de shirts gesigneerd door de spelers en verschijnen de foto’s van de shirts op www.matchwornshirt.com. Na exact vier dagen sluit de veiling.
 
Meebieden is heel eenvoudig. Maak een account aan op www.matchwornshirt.com en plaats een bod.
Het hoogste unieke bod bij sluiting van de veiling wint het shirt. Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, creditcard, PayPal of AfterPay.
 
Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend verzonden. Levering binnen Nederland is altijd gratis en MatchWornShirt biedt tevens de mogelijkheid tot inlijsting. Bij het shirt ontvangt u een certificaat van echtheid.
 
FC Utrecht doneert een gedeelte van de opbrengst aan Oprecht Utrecht. Dit is een platform waarop Utrechters vanuit hun hart hulp bieden aan stads- en provinciegenoten die het nodig hebben. Kijk voor meer informatie op www.oprechtutrecht.nl.