Voor Jong FC Utrecht begint vanavond (vrijdag) de tweede helft van de competitie van dit seizoen. Het beloftenteam uit de Domstad speelt in Bunschoten-Spakenburg tegen FC Dordrecht. De Jupiler League-partij begint aan de rode zijde van De Westmaat om 20.00 uur.

In aanloop naar het treffen met de Schapenkoppen speelde de ploeg van trainer/coach Robin Pronk twee vriendschappelijke wedstrijden. Van Jong FC Groningen werd met 4-1 gewonnen en FC Abcoude werd met 3-2 geklopt.

De jacht is geopend
Uiteraard is Jong FC Utrecht er alles aan gelegen ook in competitieverband de nodige zeges te gaan boeken. De Domstedelingen staan op dit moment op de twintigste plaats en openen vanavond de jacht op in eerste instantie Helmond Sport en Jong AZ; de respectievelijke nummers negentien en achttien van de ranglijst.

Drie versterkingen voor Dordtenaren
Tegenstander FC Dordrecht bezet plaats zestien van het klassement en versterkte zich de voorbije weken met drie spelers: Bryan Janssen en Daniël Breedijk werden overgenomen van Sparta Rotterdam en van Willem II kwam Thomas Kok over. De Dordtenaren speelden twee oefenduels in aanloop naar de herstart van het seizoen. De amateurteams vv Noordwijk (4-3) en vv Jonathan (6-2) werden verslagen door de manschappen van Gérard de Nooijer.

Kom kijken vanavond!
De wedstrijd Jong FC Utrecht – FC Dordrecht begint vanavond (vrijdag) in Bunschoten-Spakenburg om 20.00 uur. Tickets zijn vanaf 19.00 uur verkrijgbaar aan de kassa’s van De Westmaat. Niet langs de lijn, maar wel benieuwd naar de verrichtingen van de Utrechtse talenten? Volg op Twitter het live wedstrijdverslag of kijk voor flitsen vanuit Bunschoten-Spakenburg naar het FOX Sports-programma Voetbal op Vrijdag.