Voor de wedstrijden Excelsior - FC Utrecht, FC Utrecht - Sparta Rotterdam en De Graafschap - Jong FC Utrecht zijn de arbitrale kwartetten door de KNVB bekendgemaakt.

Zondag in Kralingen is Joey Kooij de scheidsrechter bij de wedstrijd Excelsior - FC Utrecht. In Rotterdam wordt Kooij geassisteerd door Rob van de Ven en Erwin Zeinstra. Stan Teuben is de vierde official van dienst.

Op woensdag 7 februari komt Sparta Rotterdam op bezoek in Stadion Galgenwaard en Dennis Higler (foto) is dan de arbiter. Charl Schaap en Angelo Boonman assisteren hem. In de Domstad is Erwin Blank die dag de vierde official.

Aanstaande vrijdag gaat Jong FC Utrecht op bezoek bij De Graafschap en die partij wordt geleid door Martin Pérez. Patrick Inia en Rob Langeland zijn in Doetinchem als assistent-scheidsrechters van de partij. De vierde official is Jannick van der Laan.