De Eredivisiekraker tussen FC Utrecht en Feyenoord wordt zondag geleid door ‘Team Kuipers’. Arbiter Björn Kuipers krijgt in Stadion Galgenwaard assistentie van Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Dat maakte de KNVB zojuist bekend.

Uit de scheidsrechtersaanstellingen was bovendien af te leiden dat Siemen Mulder zondag naar Utrecht komt als vierde official bij de partij tegen de Rotterdammers.

Aanstaande vrijdag al treedt Jong FC Utrecht in het Kras Stadion aan tegen FC Volendam. Die Jupiler League-wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten zijn Dyon Fikkert en Bas Steinhauser. In Volendam is Robin Gansner de vierde official.

Ook voor de midweekse Eredivisiespeelronde van komende week werden de arbitrale kwartetten reeds aangesteld. Bij de partij tussen VVV-Venlo en FC Utrecht is Jeroen Manschot de scheidsrechter van dienst. Ruud Bexkens en Rogier Honig zijn in De Koel de assistent-arbiters. De vierde official in Venlo is Richard Martens.