Meer dan tachtig leden van FC Utrecht Business kwamen gisteren (donderdag) bijeen in Restaurant Wilhelminapark in Utrecht. Daar werd genoten van een formidabele lunch.

Na de ontvangst en het smakelijke aperitief gingen de leden van FC Utrecht Business aan tafel. Daar werd, na het formele welkomstwoord van Commercieel Directeur Martijn Standaart van FC Utrecht, geproost op de eerste helft van dit voetbalseizoen.

Nagenoeg even smakelijk als de voorgeschotelde gerechten waren de anekdotes die ambassadeur Gert Kruys van FC Utrecht Business tussen de gangen door deelde met de aanwezigen.

De afsluiting van de lunch werd verzorgd door grootaandeelhouder Frans van Seumeren, die in zijn toespraak benadrukte welke belangrijke functie FC Utrecht in de maatschappij inneemt. Mede dankzij de maatschappelijke activiteiten van de club, zo stelde Van Seumeren, slaagt FC Utrecht erin echt en oprecht contact te hebben met de vele inwoners van Utrecht en omgeving.

Een fotoalbum van de succesvolle FC Utrecht Business Lunch in Restaurant Wilhelminapark: