Vanaf heden kan iedere bezoeker en medewerker in stadion Galgenwaard en Sportcomplex Zoudenbalch genieten van Douwe Egberts koffie en Pickwick thee. Daarnaast is Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional vanaf nu maatschappelijk partner van FC Utrecht. Onderdeel van deze samenwerking is dat JDE Professional activiteiten van FC Utrecht financieel ondersteunt naast koffie, diensten en mankracht.

 “We zijn er trots op vanaf nu partner van FC Utrecht te zijn”, zegt Sander van der Linden, marketing director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “Het feit dat bij de grootste voetbalclub van de provincie Utrecht vanaf nu Douwe Egberts wordt geschonken en wij ons hier kunnen gaan inzetten om de warme dranken categorie te ontwikkelen, stemt ons natuurlijk tevreden. Dat we de komende jaren met FC Utrecht kunnen samenwerken op maatschappelijk vlak in de regio, vinden we extra mooi. We hebben veel vertrouwen dat we een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappelijke initiatieven van de club, dit maakt dat we erg trots zijn op deze samenwerking.

“Dat we met een gereputeerde stadsgenoot een langdurige samenwerking zijn aangegaan, daar spreekt wederzijds vertrouwen uit”, aldus Commercieel Directeur Martijn Standaart van FC Utrecht. “Samen gaan we de regio in tijdens de vele maatschappelijke projecten die we organiseren. Uiteraard gaan de bezoekers van Stadion Galgenwaard van deze samenwerking ook iets merken en vooral proeven; alle koffiemachines worden vervangen en we kunnen onze bezoekers vervolgens een veel breder assortiment koffie en thee presenteren.”