Jong FC Utrecht wist vanavond (vrijdag) niet te winnen van FC Volendam. Met 2-1 werd verloren van FC Volendam, de tweede nederlaag in één week voor de ploeg van Robin Pronk. FCUtrecht.nl schoof aan bij de persconferentie na afloop van het duel.

Na een 2-0 ruststand maakte Nick Venema laat in de wedstrijd de aansluitingstreffer voor de Domstedelingen. “Vanuit een achterstand komen we terug in de tweede helft. Dan hoop je nog op de 2-2, maar het was vandaag niet genoeg om een punt te halen, helaas. Dat geeft ook aan dat ons probleem zit in het scoren, het creëren van kansen en de doelgerichtheid.”

En zo kan het verkeren dat Jong FC Utrecht voor de tweede keer in één week verliest met dezelfde cijfers (2-1). “Het is nog steeds niet goed genoeg om een goed resultaat te halen. Maar er gaan uiteindelijk momenten komen dat het onze kant op valt.  Ik heb de jongens complimenten gegeven voor de strijd en weerbaarheid die ze hebben getoond. Het is een leerproces voor deze hele jonge ploeg. We waren dichtbij.”