Middenvelder Rayan El Azrak zette vanmorgen in het bijzijn van Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2020 aan FC Utrecht verbindt. In de overeenkomst met de 18-jarige voetballer is een optie tot verlenging tot medio 2021 opgenomen.

El Azrak verruilde in de zomer van 2016 de jeugdopleiding van Ajax voor die van FC Utrecht. De centrale middenvelder kwam inmiddels uit in FC Utrecht O19 en Jong FC Utrecht en maakte in een vriendschappelijke wedstrijd al zijn opwachting in het eerste elftal van de Domstedelingen.

“Rayan is een technisch begaafde middenvelder, die over veel creativiteit beschikt”, zegt Technisch Manager Erik ten Hag. “Sinds zijn komst naar FC Utrecht heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt en wij hebben er vertrouwen in dat hij die opwaartse lijn de komende jaren kan doortrekken.”