Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen?Daar helpt het Twitterverslag dat wordt gedaan via @fcutrechtmatch zeker bij! Vanaf ongeveer 17.45 uur begint de stroom van berichten vanuit Seacon Stadion De Koel.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Limburgse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit Venlo, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vandaag weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in Noord-Limburg doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - Heracles Almelo! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd VVV-Venlo - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit de thuishaven van Venlonaren natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd VVV-Venlo - FC Utrecht begint vanavond (woensdag) om 19.45 uur.