In zijn nochtans behoorlijk volle schema maakte Sinterklaas met liefde en plezier een paar uurtjes vrij om de leden van FC Utrecht’s kidsclub Junior Tigers te bezoeken. Ruim 200 kids verwelkomden de Goedheiligman vorige week in Stadion Galgenwaard.

De enthousiaste Junior Tigers-leden hadden voor de Sint een alleszins niet alledaags welkomstcomité samengesteld, bestaande uit de FC Utrecht-spelers Cyriel Dessers, Chris David, Nick Marsman en Sean Klaiber. Het kwartet zong uit volle borst mee met de kids, die in hun schoentje naast allerhande lekkernijen ook een prachtige Junior Tigers-tandenborstel vonden.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, konden de kinderen ook nog meedoen met allerhande activiteiten. Cadeautjes werpen, taai-taai-happen en een potje FIFA18 spelen tegen eSporter Danny Hazebroek bijvoorbeeld.