Jupiler League-voetbal vanavond in Utrecht. In Stadion Galgenwaard neemt de beloftenploeg van FC Utrecht het op tegen FC Emmen. De partij begint om 20.00 uur.

Jong FC Utrecht ging vorige week op bezoek bij Go Ahead Eagles en hield aan de trip naar Deventer een punt over. De Utrechtse beloften hadden vlak voor tijd de kans de partij te beslissen, maar moesten genoegen nemen met een 0-0 in De Adelaarshorst.

Peters de gevierde man
Cas Peters zorgde er eigenhandig voor dat FC Emmen met 2-1 van MVV Maastricht won. De spits maakte zowel de 1-0 als de 2-0 en verstevigde zo zijn status als clubtopscorer van de Emmenaren. De doelpuntenteller van Peters staat inmiddels op 8 dit seizoen. Mede dankzij de inbreng van Peters vindt het FC Emmen van Dick Lukkien zich na vijftien speeldagen terug op de achtste plaats van de Jupiler League-ranglijst.

Als collectief geknokt
Vooralsnog bezet Jong FC Utrecht plaats twintig. De Utrechtse talenten zijn er uiteraard alles aan gelegen die positie aan een andere ploeg over te dragen. “Positieve punten zijn onder meer dat we als team heel hard gewerkt hebben”, zei trainer/coach Robin Pronk na afloop van de remise tegen Go Ahead Eagles. “Als collectief hebben we er vandaag voor geknokt. Daar gaan we weer mee verder.”

Kaarten vanavond verkrijgbaar in Fanshop
De wedstrijd Jong FC Utrecht - FC Emmen begint vanavond in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur. Tickets voor het treffen met de Emmenaren zijn vanaf 19.00 uur verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop. Ben je vanavond niet van de partij, maar wel benieuwd naar het verloop van de wedstrijd? Volg op Twitter dan @fcutrechtmatch voor een live wedstrijdverslag