De 7-jarige tweelingzusjes Fien en Jet hadden afgelopen vrijdag na afloop van de training van FC Utrecht voor één van de Utrechtse spelers een wel erg leuke verrassing in petto. Zakaria Labyad was de gelukkige, de Gouden Tijger was zijn deel. Labyad was door de leden van kids club Junior Tigers namelijk uitgeroepen tot Speler van de Maand November.

En Fien en Jet waren de gelukkigen die de uitblinker van FC Utrecht in november de prachtige bokaal mochten overhandigen op Sportcomplex Zoudenbalch. Labyad nam daarna uitgebreid de tijd om met zijn 7-jarige bewonderaars te praten. Een verslag daarvan was te zien in het FOX Sports-programma FC Utrecht TV. 

De leden van de Junior Tigers reikten dit seizoen al vier keer een bokaal uit. Cyriel Dessers pakte de prijs in augustus, Yassin Ayoub in oktober. En Zakaria Labyad heeft er al twee in zijn huiskamer staan; die van september én november!