FC Utrecht O13 is uitgeroepen tot Team van de Maand ‘november & december’. De selectie van trainer/coach Hidde van Boven doet het goed in de competitie waarin het landelijk op het hoogste niveau speelt, aldus Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht.

“Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd”, aldus Lee.

“De FC Utrecht O13- spelers hebben zich tot nu toe goed gepresenteerd in de genoemde competitie. De ontwikkeling van dit regionale geselecteerde team is in de wedstrijden zichtbaar. Gedurende dit lopende seizoen heeft dit team tot op heden bovendien veel wedstrijden gewonnen waardoor de jongens van trainer/coach Hidde van Boven in de top van de ranglijst momenteel met een keurige derde plaats te vinden zijn. Deze erkenning is een mooie beloning voor de spelers en de stafleden”, zegt Lee.