FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met Constantin Dragos Albu. De 16-jarige middenvelder uit Roemenië sluit aan bij de selectie van Jong FC Utrecht. Onder toeziend oog van Directeur Voetbalzaken tekende Albu vanmorgen een contract dat hem tot medio 2020 aan FC Utrecht verbindt.

Albu genoot zijn voetbalopleiding tot nu toe in eigen land bij Scoala de fotbal Gica Popescu. De captain van Roemenië Onder 17 trainde de voorbije weken al mee met de beloftenkern van FC Utrecht en is vanaf nu ook speelgerechtigd.

“Dragos is een veelbelovende jonge speler, die via ons internationale netwerk bij ons in beeld kwam”, legt Technisch Manager Erik ten Hag uit. “We hebben Dragos kunnen bekijken tijdens trainingen, oefenwedstrijden en jeugdinterlands die hij met Roemenië Onder 17 speelde. We zijn ervan overtuigd dat hij zich in Utrecht verder kan ontwikkelen.”