Voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Feyenoord is een nieuw speelmoment gevonden. De partij, die afgelopen zondag vanwege de weersomstandigheden werd afgelast, wordt ingehaald op woensdag 24 januari en begint die avond in Stadion Galgenwaard om 20.00 uur.

FC Utrecht betreurt het dat vele duizenden voetballiefhebbers zondag de in veel gevallen flink bemoeilijkte reis naar Stadion Galgenwaard tevergeefs maakten. De club wenst te benadrukken dat het voor de club, binnen de geldende regels, niet mogelijk was het duel in een eerder stadium op eigen initiatief af te gelasten.

Gekochte kaarten voor de wedstrijd van afgelopen zondag blijven uiteraard geldig voor het nieuwe speelmoment.
Wie voor FC Utrecht - Feyenoord een E-Ticket aanschafte maar dat niet meer heeft, kan het kaartje opnieuw downloaden in de online ticketshop van FC Utrecht in je eigen account.

Hard copy kaarten kunnen op woensdag 24 januari opnieuw gebruikt worden. Wie zijn of haar kaartje kwijt is of heeft weggegooid, kan voor een nieuw ticket langskomen in de FC Utrecht Fanshop of contact opnemen met de afdeling Ticketing van FC Utrecht via ticketing@fcutrecht.nl. Zet het relatienummer van je (Seizoen)Clubkaart in de mail die je stuurt.

Heb je een kaartje gekocht voor de wedstrijd van afgelopen zondag maar ben je onverhoopt niet in de gelegenheid de wedstrijd op 24 januari bij te wonen, dan kun je tot en met woensdag 20 december voor restitutie contact opnemen met de afdeling Ticketing van FC Utrecht via ticketing@fcutrecht.nl. Vermeld in je e-mail het relatienummer van je (Seizoen)Clubkaart. Let op: ná 20 december vervalt het recht op restitutie.

Op 21 december start de kaartverkoop van de geretourneerde kaarten.