Gabriel Culhaci heeft een handtekening gezet onder een 2,5 jarig contract bij FC Utrecht. Hierin is een optie opgenomen voor nog een extra seizoen bij de Domstedelingen. Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam was aanwezig bij de ondertekening.
 
Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam: “Gabriel is een snelle, beweeglijke verdediger met een gezonde drang naar voren. Hij weet zijn verdedigende kwaliteiten goed te combineren met zijn aanvallende drang. Mede door zijn ervaringen in de jeugdteams van Oranje, heeft hij zich goed ontwikkeld de laatste jaren. Wij hebben er vertrouwen in dat deze groeicurve aanhoudt en zijn blij dat we Gabriel hebben kunnen binden aan de club.”
 
Gabriel Culhaci is sinds seizoen 2012/2013 actief in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Hij kwam destijds over van Zeeburgia, waar hij zijn eerste stappen op het voetbalveld heeft gezet. Culhaci kwam uit voor verschillende jeugdteams van Oranje.