Het Avondje NAC van aanstaande zaterdag kan op flinke belangstelling vanuit Utrecht rekenen. Voor de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht hebben inmiddels zo'n 500 supporters van de FC uit de Domstad een buscombikaartje. Handig voor hen om te weten: de bussen vertrekken zaterdag om 16.30 uur.

De vertreklocatie van de bussen is een vertrouwde: het voorplein van Stadion Galgenwaard. Instappen kan vanaf 16.15 uur. De wedstrijd begint zaterdag in Breda om 18.30 uur.

Afgelopen seizoen nam FC Utrecht verdeeld over de zeventien Eredivisie-uitpartijen die het speelde in totaal 4.749 toeschouwers mee. Deze jaargang is pas halverwege en nu al staat het aantal meegereisde supporters naar Eredivisie-uitduels (inclusief NAC Breda-uit) op ruim 3.700. FC Utrecht laat daarmee dus niet alleen in thuis- maar ook in uitwedstrijden in tegen de landelijke trend in een flinke stijging van toeschouwers zien.