Spits Nick Venema van FC Utrecht is opgeroepen voor Oranje Onder 19. De formatie van bondscoach Maarten Stekelenburg speelt vriendschappelijke interlands op donderdag 9 november (in Zeist tegen Italië Onder 19, aanvang 16.00 uur) en maandag 13 november (in Stara Pazova in Servië tegen Servië Onder 19, aanvang 14.00 uur).

Voor verdediger Gabriël Culhaci geldt dat hij mogelijk ook nog aan de Oranje Onder 19-spelersgroep wordt toegevoegd. Het FC Utrecht-talent staat namelijk stand-by.

De selectie van Oranje Onder 19 voor de komende twee oefeninterlands:
Boy Kemper (Ajax), Che Nunnely (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Jasper ter Heide (Ajax), Owen Wijndal (AZ), Tom van de Looi (FC Groningen), Nick Venema (FC Utrecht), Joel Zwarts (Feyenoord), Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Niek Hoogveld (NEC), Ferdi Kadioglu (NEC), Armando Obispo (PSV), Donyell Malen (PSV), Joel Piroe (PSV), Jordan Teze (PSV), Justin Lonwijk (PSV), Mike van de Meulenhof (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam).