Coach Roy van Rossum heeft zijn Creators FC-selectie voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Utrecht Legends zo goed als rond. Zestien voetballers heeft Van Rossum al gestrikt, en mogelijk komen er daar nog enkele bij.

In willekeurige volgorde, de namen van de YouTube-sterren die maandag namens Creators FC in actie komen: Noah de Zeeuw (Noah Zeeuw), Marthijn van Steinvoorn (Ponkers), Joey Spaan (Matsoe Matsoe), Hanni Hanna, Raoul Joshua (FC Roelie), Matthyas het Lam (Fifalosophy), Youssef Koukouh (Youstoub), Luca Gilliot (Luca Like), Paul Goudsmit (#KingAlert), Amanuel Habtemeriam (Ama), Roy van Rossum (Roy4friends), Nesim Najih, Willem Vink (Willem), Mick Spek (SlagerijSpek), Niek Roozen, Yesser Roshdy (Yes-R).

De wedstrijd FC Utrecht Legends - Creators FC begint maandag op Sportcomplex Zoudenbalch om 19.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar á 3,50 euro. Op de wedstrijddag zijn tickets bij de kassa van Zoudenbalch á 5 euro te koop. De opbrengst van de wedstrijd komt ten goede aan FC Utrecht Maatschappelijk.