De ‘Speler van de Maand’-poll van de Junior Tigers is populair. Aan het eind van iedere maand stemmen de kidsclubleden op de speler die volgens hen het allerbeste was. Deze speler ontvangt de Gouden Tijger. In de maand september was de favoriet van de Junior Tigers Zakaria Labyad; hij ontving vorige week zijn award.
 
Thijs de Roo (7) uit Driebergen-Rijsenburg was één van de Labyad-stemmers. Namens de Junior Tiger Kidsclub mocht hij de award aan Labyad overhandigen. Een bijzondere ontmoeting, waarbij de zevenjarige tevens de gelegenheid kreeg om de FC Utrecht middenvelder alles te vragen wat hij wilde weten. Ben jij net als Thijs benieuwd naar waarom Labyad altijd een hartje maakt als hij scoort en wat zijn lievelingseten is? Bekijk dan onderstaand verslag van de Speler van de Maand – uitreiking. 
Wil jij de Gouden Tijger van de maand oktober aan jouw idool overhandigen? Stem dan eind deze maand op de speler die jij het allerbeste vond en wie weet nodigen wij jou uit!

Eregalerij seizoen 2017/2018:
Gouden Tijger maand augustus                Cyriel Dessers
Gouden Tijger maand september              Zakaria Labyad