In de FC Utrecht Fanshop wordt woensdag, in samenwerking met Maatschappelijk Partner a.s.r., een heus Kinderzwerfboek Station geopend. Dat gebeurt op de Nationale Kinderzwerfboekdag en wordt gedaan door voetballer Anouar Kali en eSporter Lode de Boo.
 
Op deze Nationale Kinderzwerfboekdag start eveneens de Kinderboekenweek. Speciaal voor deze gelegenheid komt FC Utrecht-speler Anouar Kali langs in de FC Utrecht Fanshop en hij neemt zijn favoriete kinderboek mee. Wil jij zijn boek als eerste lezen? Kom dan woensdag om 15.30 uur langs in de Fanshop en lever daar een eigen kinderboek in om te laten ‘zwerven’. Uit alle ingeleverde kinderboeken wordt één boek gekozen. Degene van wie dit boek is, mag het boek van Kali als eerste mee naar huis nemen!
 
Het stimuleren van lezen onder een jeugdige doelgroep past goed bij de gezamenlijke doelen die a.s.r. en FC Utrecht hebben. Naast Kali nemen ook Lode de Boo en Marijke Troost, hoofd Communicatieadvies en Evenementen & Foundation van a.s.r., woensdag een kinderboek uit hun jeugd mee om te laten zwerven.