Maar liefst vijf spelers van FC Utrecht behoren tot de voorselectie van Oranje Onder 18. Bondscoach Bert Konterman nam in in zijn voorlopige kern Dino Janssen, Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi, Stijn Schilder en Tommy St. Jago op.

Oranje Onder 18 reist volgende maand af naar Spanje en werkt daar een drietal vriendschappelijke interlands af. In de Pinatar Arena spelen de Nederlandse talenten tegen hun leeftijdsgenoten uit Tsjechië (donderdag 9 november), Ierland (zaterdag 11 november) en België (maandag 13 november).

Keuzeheer Konterman maakt op vrijdag 3 november bekend met welke selectie hij afreist naar Spanje.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 18:
Delano Ladan (ADO Den Haag), Mitchell Bakker (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Issam El Maach (Ajax), Jay Gorter (AZ), Justin de Haas (AZ), Joey Jacobs (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Thijs Oosting (AZ), Jasper Schendelaar (AZ), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Dogucan Haspolat (Excelsior), Daniël van Kaam (FC Groningen), Dino Janssen (FC Utrecht), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Stijn Schilder (FC Utrecht), Tommy St. Jago (FC Utrecht), Achraf El Bouchataoui (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Ian Smeulers (Feyenoord), Ole ter Haar Romeny (NEC), Zakaria Aboukhlal (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Gregory Kuisch (PSV), Andrew Mendonca (PSV), Bradly van Hoeven (Sparta Rotterdam), Darwin Heuvelman (Sparta Rotterdam), Hicham Acheffay (Vitesse), Thomas Buitink (Vitesse).