Het businessclubvoetbalteam van FC Utrecht maakte zaterdag goede sier tegen de zakenequipe van sc Heerenveen. Op Sportcomplex Zoudenbalch werd met maar liefst 5-0 gewonnen van de Friezen. Veel belangrijker nog: op een informele manier maakten leden van FC Utrecht Business met elkaar kennis.

Een debutantenbal, dat was FC Utrecht – sc Heerenveen; de zakelijke editie ervan dan toch zeker. Voor de nodige leden van de businessclub van FC Utrecht was de partij tegen de Friezen namelijk de eerste in het zakelijke elftal. Niet alleen bleek direct dat businessclubvoetbal een mooie, laagdrempelige – en sportieve! – manier was om nieuwe contacten te leggen, ook werd duidelijk dat het met de voetbalkwaliteiten binnen het Utrechtse businessclubbestand wel snor zit.

Na een wat stroef begin strooiden de leden van FC Utrecht Business met prachtige passes, knappe combinaties en uitgekiende doelpunten. Bij rust stond het al 2-0 in het voordeel van de Utrechters, die na de pauze uitliepen naar een even ruime als verdiende 5-0 zege.

Het gezelschap zette na die eclatante overwinning koers naar Stadion Galgenwaard, waar het vlaggenschip na een ongelukkige 0-1 karakter toonde en met 3-1 won van sc Heerenveen.

Het businessvoetbalteam van FC Utrecht speelt dit seizoen nog diverse matchen. Volg FC Utrecht Business op LinkedIn voor updates over aankomende wedstrijden. Voor meer informatie over het businessclubvoetbal kunt u contact opnemen met Michel Renssen via michel.renssen@fcutrechtbusiness.nl of 06 1283 1376.