Verdediger Gabriël Culhaci en aanvaller Nick Venema van FC Utrecht zijn opgenomen in de voorselectie van Oranje Onder 19. Het team van bondscoach Maarten Stekelenburg speelt binnenkort twee vriendschappelijke interlands.

Op donderdag 9 november is het op de KNVB Campus in Zeist te doen en speelt Oranje Onder 19 tegen Italië Onder 19. Daarna volgt een trip naar Stara Pozova. Daar, op de accommodatie van de Servische voetbalbond, is Servië Onder 19 op maandag 13 november de tegenstander van de Nederlanders.

Op vrijdag 3 november wordt bekend met welke selectie Oranje Onder 19 de duels met de Italianen en Serviërs aangaat.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 19:
Boy Kemper (Ajax), Che Nunnely (Ajax), Jasper ter Heide (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Nick Plomper (Ajax), Jelle Duin (AZ), Owen Wijndal (AZ), Rens van der Wacht (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Tom van de Looi (FC Groningen), Lars Kramer (FC Groningen), Gabriël Culhaci (FC Utrecht), Nick Venema (FC Utrecht), Dylan Vente (Feyenoord), Joel Zwarts (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Perr Schuurs (Fortuna Sittard), Ferdi Kadioglu (NEC), Niek Hoogveld (NEC), Armando Obispo (PSV), Cody Gakpo (PSV), Donyell Malen (PSV), Joel Piroe (PSV), Jordan Teze (PSV), Justin Lonwijk (PSV), Mike van de Meulenhof (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Mitchell van Bergen (Vitesse).